Candàliga Canal Gestió d'Immobles

Serveis immobiliaris a Manresa, Barcelona

Vam crear Inmo Candàliga Canal fa més de quinze anys, des d'aleshores estem oferint als nostres clients serveis de compravenda i lloguer de terrenys, locals i finques rústiques, més endavant vam ampliar la nostra labor a la compravenda i el lloguer de pisos i cases.

El nostre equip està format pel Jaume, l'Emi i la Joana, experts en el sector immobiliari l'objectiu dels quals és trobar la propietat idònia per a cada client.

Sabem com n'és d'important per als nostres clients la compra, la venda o el lloguer d'una propietat. Segurament parlem d'una de les majors inversions de la seva vida i per això és important que el procés sigui com més ràpid possible, al millor preu i amb el les mínimes preocupacions. Per a nosaltres, no es tracta d'una simple transacció comercial, sinó que anem molt més enllà. Creem un vincle amb la majoria de les persones amb les quals tractem.

A més dels serveis immobiliaris habituals, també ens encarreguem dels tràmits que això implica: canvi de comptadors, registre de contractes, cobraments ITP, etc.

També oferim servei de Home Staging per a tots aquells clients que vulguin adequar el seu habitatge per vendre'l i llogar-lo amb més facilitat i rapidesa.

A casa nostra sempre seràs benvingut!

Amb un bon cafè i amb bones idees podem trobar la solució al que estàs buscant.Llegir més
go next

Contactes

veure mapa

Contactes

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied