Candàliga Canal Gestió d'Immobles

Serveis immobiliaris a Manresa, Barcelona

Vam crear Inmo Candàliga Canal fa més de quinze anys, des d'aleshores estem oferint als nostres clients serveis de compravenda i lloguer de terrenys, locals i finques rústiques, més endavant vam ampliar la nostra labor a la compravenda i el lloguer de pisos i cases.

El nostre equip està format pel Jaume, l'Emi i la Joana, experts en el sector immobiliari l'objectiu dels quals és trobar la propietat idònia per a cada client.

Sabem com n'és d'important per als nostres clients la compra, la venda o el lloguer d'una propietat. Segurament parlem d'una de les majors inversions de la seva vida i per això és important que el procés sigui com més ràpid possible, al millor preu i amb el les mínimes preocupacions. Per a nosaltres, no es tracta d'una simple transacció comercial, sinó que anem molt més enllà. Creem un vincle amb la majoria de les persones amb les quals tractem.

A més dels serveis immobiliaris habituals, també ens encarreguem dels tràmits que això implica: canvi de comptadors, registre de contractes, cobraments ITP, etc.

També oferim servei de Home Staging per a tots aquells clients que vulguin adequar el seu habitatge per vendre'l i llogar-lo amb més facilitat i rapidesa.

A casa nostra sempre seràs benvingut!

Amb un bon cafè i amb bones idees podem trobar la solució al que estàs buscant.Llegir més
go next

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied